flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто справу за позовом працівника філії ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Кролевецький комбінат хлібопродуктів" про поновлення

14 червня 2018, 13:14

12.06.2018 року було розглянуто справу за   позовною заявою громадянина В. до публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України", філії публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Кролевецький комбінат хлібопродуктів", третя особа директор філії публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Кролевецький комбінат хлібопродуктів" громадянин Г., про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та постановлено рішення (вступну та резолютивну частину).

Рішенням суду позовну заяву громадянина В. вирішено задовольнити частково.

Громадянина В. поновити на посаді апаратника оброблення зерна 5 р. виробничої дільниці «Елеваторно - заготівельна мережа» філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Кролевецький комбінат хлібопродуктів" з 2 квітня 2018 року та стягнути з публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» на користь громадянина В. середню заробітну плату за час вимушеного прогулу з 2 квітня 2018 року по 12 червня 2018 року в сумі 10972 (десять тисяч дев’ятсот сімдесят дві) грн. 15 коп. (з урахуванням податків та інших обов’язкових платежів, які підлягають утриманню з останнього роботодавцем відповідно до вимог чинного законодавства).

В іншій частині позовних вимог громадянина В. відмовлено.

Стягнути з публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» в дохід держави судовий збір в розмірі 1409 (одна тисяча чотириста дев’ять) грн. 60 коп.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення громадянина В. на роботі на посаді апаратника оброблення зерна 5 р. виробничої дільниці «Елеваторно - заготівельна мережа» філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Кролевецький комбінат хлібопродуктів» з 2 квітня 2018 року і стягнення заробітної плати за один місяць.

Згідно ч.6 ст. 259 ЦПК України повний текст рішення суду буде виготовлено не пізніше як через десять днів з дня закінчення розгляду справи.

 

Головуючий суддя по справі – Моргун О.В.

 

Пошук прийнятих процесуальних рішень по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень можливо здійснити за присвоєним  унікальним номером  № 579/604/18.

 

Довідково: позивач у позові просить поновити його на роботі на посаді апаратника  оброблення зерна 5 розряду виробничої дільниці "Елеваторно-заготівельна мережа" філії публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Кролевецький комбінат хлібопродуктів", стягнути з відповідачів на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 02 квітня 2018 року до дня поновлення на роботі в сумі 21000 грн.