flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою особі, яка підозрюється у вчиненні незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів

13 лютого 2020, 10:13

12 лютого 2020 року слідчий суддя Кролевецького районного суду розглянув клопотання та прийняв рішення про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо громадянина К.

К. підозрюється у тому, що на початку лютого 2020 року, при невстановлених обставинах, умисно, незаконно придбав наркотичний засіб таблетки «Метадон ЗН», які приніс до місця свого проживання і в подальшому почав умисно, з корисливих мотивів, незаконно зберігати їх з метою збуту.

Продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу 10 лютого 2020 року у денний період доби, громадянин К., перебуваючи у квартирі за місцем свого проживання, з корисливого мотиву та з метою наживи, незаконно збув громадянину С. за 400 грн. 4 таблетки «Метадон ЗН» дозування 0,25 г. та 1 таблетку «Метадон ЗН» дозування 0,1 г., який є особливо небезпечним наркотичним засобом.

Такі дії К. попередньо кваліфіковані за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.