flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшов обвинувальний акт за фактом кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)

14 червня 2019, 17:14

11.06.2019 року до суду надійшов обвинувальний акт стосовно інспектора, начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Кролевецького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області та начальника сектору реагування патрульної поліції №2 Кролевецького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч. 3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Підготовче судове засідання призначено на  26 червня 2019 року о 10:00 годині.

Головуючий суддя по справі – Моргун О.В.

Пошук прийнятих процесуальних рішень по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень можливо здійснити за присвоєним  унікальним номером  № 579/1061/19.

Довідково: Працівники секторів реагування патрульної поліції Кролевецького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області обвинувачуються в тому, що будучи службовими особами, висловлювали громадянам Н. та Л. прохання про надання неправомірної вигоди та в одержанні за попередньою змовою неправомірної вигоди за не складення протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ст..130 КУпАП та не притягнення до адміністративної відповідальності за ст..121 та 126 КУпАП.