flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшов обвинувальний акт відносно директора ТОВ "Формопак-Буд"

28 березня 2018, 13:52

До суду надійшов обвинувальний акт відносно директора ТОВ "Формопак-Буд", який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

  • ч.1 ст. 366 КК України – службове підроблення, тобто складання службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу;
  • ч. 3 ст. 191 КК України – привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб;
  • ч.1 ст. 209 КК України – вчинення фінансових операцій з коштами, одержаними внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів.

27.03.2018 року було відкладено проведення підготовчого судового засідання у зв’язку з неявкою обвинуваченого та його захисника.

 

Підготовче судове засідання відбудеться  02.04.2018 року о 15 год. 30 хв.

 

Головуючий суддя по справі - О.В. Моргун.

 

Пошук прийнятих процесуальних рішень по справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень можливо здійснити за присвоєним унікальним номером 579/480/18.

 

Довідково: Директор ТОВ "Формопак-буд" обвинувачується у тому, що будучи службою особою, склав завідомо неправдивий офіційний документ - акт  здачі-приймання виконаних робіт та зловживаючи своїм службовим становищем за попередньою змовою з директором підприємства об’єднання громадян "Кролевецьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих" здійснив привласнення бюджетних коштів, які виділені з Фонду соціального захисту інвалідів України, у сумі 50 400 грн., а також умисно здійснив фінансові операції, використавши у господарській діяльності ТОВ "Формопак-буд" бюджетні кошти у сумі 50 400 грн., одержані внаслідок вчинення суспільно-небезпечного протиправного діяння, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, що передувало легалізації (відмиванню) доходів.