flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кролевецький районний суд Сумської області оголошує добір на період дії карантину на вакантну посаду консультанта суду

04 лютого 2021, 16:48

Кролевецький районний  суд  Сумської області  оголошує  добір  на період дії карантину на вакантну  посаду  державної служби  категорії «В» консультанта  суду Кролевецького  районного  суду (тимчасово, на період відпустки  для догляду  за дитиною  до  досягнення  нею трирічного віку  основного працівника   або його фактичного виходу  на  роботу)  

Кролевецький  районний  суд  Сумської області (41300, Сумська  область, місто Кролевець, вул. Франка, 13)  оголошує про добір на період дії карантину на вакантну посаду державної служби категорії «В» консультанта  суду Кролевецького  районного  суду (тимчасово, на період відпустки  для догляду  за дитиною  до  досягнення  нею трирічного віку  основного працівника   або його фактичного виходу  на  роботу).  

Пакет документів, необхідних для участі в доборі вказані в оголошенні про добір на період дії карантину на зайняття вакантної  посади державної служби категорії «В» - консультанта  суду Кролевецького  районного  суду (тимчасово, на період відпустки  для догляду  за дитиною  до  досягнення  нею трирічного віку  основного працівника   або його фактичного виходу  на  роботу), які розміщені на сайті Національного агентства України з питань державної служби (Єдиний портал вакансій державної служби).

Строк подачі документів: 6 календарних днів з дня оприлюднення  оголошення про добір на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби (оприлюднення вищевказаної інформації  - 03.02.2021, кінцевий термін подачі документів – 08.02.2021 р. 17-00.).

Дата, час і місце проведення співбесіди: Кролевецький районний суд Сумської  області, адреса: 41300, Сумська  область, м. Кролевець,  вул.  Івана Франка ,13 ,(каб. 21).

Інформацію буде доведено не пізніше ніж за один робочий день до початку проведення співбесіди. Учасникам добору при собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Оголошення про добір розміщено на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби, а також у розділі «вакансії» на офіційному веб-сайті  Кролевецького  районного суду Сумської області https://kr.su.court.gov.ua.

Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору: головний  спеціаліст  суду (по  роботі  з персоналом) Кролевецького  районного суду – Носовець Оксана Анатоліївна (41300, Сумська  область, м. Кролевець,  вул. Франка ,13 ,(каб. 21), тел. +3805453 9 53 74, 9 74 45.