flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто справу щодо незаконного пересилання наркотичних засобів з метою збуту у місця позбавлення волі

18 березня 2024, 16:13

14 березня 2024 року вироком Кролевецького районного суду Сумської області громадянина К. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України.

Так, К. умисно, незаконно придбав наркотичний засіб таблетки «Метадон ЗН», які приніс до місця свого проживання та почав зберігати їх з метою збуту. Продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу у кінці серпня 2022 року, з метою подальшого пересилання наркотичного засобу своєму знайомому, який перебував у слідчому ізоляторі, помістив до підошви туфля під устілку поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною таблетки «Метадон ЗН» та шляхом оформлення поштового відправлення незаконно переслав в місця позбавлення волі з метою збуту. У ході проведення огляду поштового відправлення було виявлено та вилучено приховану від огляду вказану порошкоподібну речовину.

Своїми умисними діями які виразилися у незаконному пересиланні наркотичних засобів з метою збуту у місця позбавлення волі, К. вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 307 КК України.

К. призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі без конфіскації майна.

 

Головуючий суддя по справі – Придатко В.М.